Siguranţa în şcoli, prioritate pentru jandarmii mureşeni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

Siguranţa în şcoli, prioritate pentru jandarmii mureşeni

Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost prezenți, în urmă cu câteva zile, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială ”Friedrich Schiller” din Târgu-Mureș cărora le-au explicat cât poate fi de periculos să relaționeze cu persoane pe care nu le cunosc, atunci când sunt singuri, cum să se comporte și cui să ceară ajutorul în astfel de situații și cât e de importantă păstrarea siguranței și în mediul online, prin protejarea informațiilor personale – adrese, fotografii etc.

Potrivit informațiilor furnizate de slt. Roxana Pașca, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, în cadrul întâlnirii a fost adus în atenția elevilor și fenomenul de bullying, întâlnit din ce în ce mai mult în rândul tinerilor.

”Jandarmii le-au recomandat elevilor să nu rămână tăcuți în fața acestor situații, deoarece bullying-ul poate fi oprit doar prin efortul colectiv. Nu în ultimul rând, le-au atras atenția asupra importanței respectării măsurilor sanitare instituite de autorități în actualul context pandemic și i-au îndemnat să evite situațiile neplăcute, iar dacă sunt martorii sau chiar victimele unor fapte antisociale, să ceară negreșit ajutorul celui mai apropiat echipaj de jandarmi”, a precizat slt. Roxana Pașca, care a subliniat că acțiuni de acest gen vor fi organizate și în perioada viitoare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE