STS angajează operator 112 în Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2155 Vizualizări

STS angajează operator 112 în Mureș

Reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) au anunțat duminică, 3 octombrie, pe pagina de Facebook a instituției că se organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi de operator la Serviciul 112, disponibile în județele Argeș, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Constanța, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Neamț, Satu-Mare, Covasna, Tulcea, Teleorman, Mureș.

”Poți fi chiar tu unul dintre cei care salvează vieți! Ai oportunitatea să lucrezi cu echipamente de ultimă generație, să beneficiezi de formare profesională continuă și să participi la proiecte cu impact național.

Programul de lucru în ture, asistența medicală gratuită, oportunitățile de promovare pe baza competențelor și performanțelor și salariul motivant sunt câteva dintre beneficiile de care te poți bucura dacă te alături echipei noastre. Te așteptăm alături de noi!”, se precizează în anunț.

Detaliile sunt disponibile la următoarea adresă web:

https://www.sts.ro/files/userfiles/CARIERA%20-%20NOU/CONCURSURI%20IN%20DESFASURARE/20210928%20-%20CV%20TL%20TR/Anunt%20rezerv%C4%83%20112%20MS%20-%20nou.pdf

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE