Târgu Mureș: Un nou proiect dedicat femeilor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

Târgu Mureș: Un nou proiect dedicat femeilor

Proiectul “Puternice împreună, femei pentru femei” inițiat de Junior Chamber Internațional (JCI) Târgu-Mureș în colaborare cu Centrul de zi ”Casa Dragostei și a Milei” a ajuns la a treia ediție. Organizatorii își propun să aducă și anul acesta un zâmbet și o îmbrățișare caldă acelor femei cărora viața nu le-a oferit abundența de care ne bucurăm noi.

Potrivit informațiilor furnizate de Hermina Man, Senator JCI Târgu Mureș, în cadrul primei ediții, echipa JCI a reușit să ofere 100 de poșete cu produsele de igienă personală iar în primăvara anului trecut cu ocazia zilei de 8 Martie, flori şi cadouri unui număr de 50 de beneficiare ce provin din medii dezavantajate din județul Mureș. Toate acestea cu sprijinul comunității mureșene și al sponsorilor care s-au alăturat acestei inițiative.

”În această toamnă, echipa JCI își propune să aducă din nou o bucurie oferind în dar produse dedicate frumuseții, pentru a le reaminti că merită să se simtă apreciate și răsfățate, indiferent de provocările și greutățile cu care se confruntă zilnic. Persoanele interesate să sprijine campania “Puternice împreună, femei pentru femei” pot dona o poșetă, o eșarfă, un deodorant, un șampon, un gel de duș, un săpun de mâini, două pachete de absorbante, pastă de dinți plus periuță de dinți, un ruj/balsam de buze, o cremă universală. Rugămintea este ca poșetele și eșarfele să fie în stare bună, iar produsele de igienă să fie produse noi. Pachetele se pot livra în punctele de colectare până în data de 15 octombrie”, a precizat Hermina Man.

Mai multe puncte de colectare

Punctele de colectare sunt amplasate în următoarele locații din Târgu Mureș: Scarlet Cafe – Piața Teatrului nr. 6, American Corner – strada Primăriei nr. 2, Biblioteca Județeană Mureș – Secţia Ştiinte Socio Umane (parter), în clădirea Palatului Culturii și Filiala Dâmbu – Bulevardul1848 nr. 37, Laboratorul Emanuela – strada Ciucului nr. 12 şi Bulevardul Pandurilor nr. 114-116 și Cafeneaua Roasted Brown – strada Vulturilor nr. 45.

Produsele vor fi livrate în cursul lunii octombrie cu ajutorul Casei Dragostei și a Milei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE