Home / Business / Proiect imobiliar, în dezbatere publică la Primăria Târgu Mureș

Proiect imobiliar, în dezbatere publică la Primăria Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu Mureș organizează, în perioada 4 – 13 octombrie 20211, consultarea opiniei publice cu privire la documentaţia de urbanism: ”P.U.Z. – stabilire reglementări urbanistice pentru construire ansamblu de locuințe colective”, cu regulamentul local de urbanism aferent, pe strada Pomilor fără număr, beneficiar SC Soccer Construct SRL, elaborator SC Arhitecton SRL – arh. urb. Kovacs Angela.

Potrivit unui comunicat făcut public pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, consultarea documentaţiei de urbanism propusă pentru dezbatere publică, poate fi făcută fie accesând pagina de internet www.tirgumures.ro, la secțiunea  Informaţii publice – Arhitect Şef – Documentaţii de urbanism P.U.Z./P.U.D. – Aflate în dezbatere publică – 2021 – Septembrie – 04. PUZ, sau direct la avizierul din holul central al Primăriei, vis-a-vis de camera 12, unde sunt expuse extrase ale acestor documentaţii de urbanism sau la camera 70 etaj II, de luni până joi, între orele 11.00 – 12.00.

”Observaţii, propuneri, sugestii referitoare la prevederile documentaţiei de urbanism pot fi făcute în scris şi înregistrate direct la registratura generală a Primăriei sau online pe adresa de e-mail urbanism@tirgumures.ro. Dezbaterea publică va avea loc în data de 13 octombrie 2021, ora 12.00, la sediul Municipiului Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în sala de Şedinţe Consiliu, nr. 45, etaj I. Prezentarea propunerilor va fi susţinută de către elaboratorul documentaţiei de urbanism supuse dezbaterii publice”, se arată în comunicat.

La dezbatere sunt invitați să participe cetăţeni, persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate.

”Deoarece numărul persoanelor care pot participa la evenimente organizate în spaţii închise este limitat, vă rugăm să vă anunţaţi intenţia de participare la şedinţa de dezbatere publică pe adresa de e-mail urbanism@tirgumures.ro sau la telefon 0265.268-330, interior 154, până cel târziu în data de 12 octombrie 2021”, se mai menționează în același comunicat.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Urbanism, Dezvoltare Durabilă, Informatizare, la numărul de telefon 0265.268-330, interior 164, sau prin e-mail la adresa urbanism@tirgumures.ro.

(Redacția)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accesul în mall-uri, doar cu certificat verde! Excepția, explicată de Raed Arafat

Guvernul a aprobat, printr-o nouă hotărâre, ca accesul în centrele comerciale al persoanelor care se …