Suspecți de cămătărie din Ungheni reținuți de Poliție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2633 Vizualizări

Suspecți de cămătărie din Ungheni reținuți de Poliție

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat miercuri, 6 octombrie, 13 percheziţii domiciliare, în orașul Ungheni, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de camătă.

”În fapt, din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit că, în perioada 2016-2021, persoanele în cauză ar fi oferit, în repetate rânduri, cu titlu de împrumut, sume de bani, pentru care, ulterior, ar fi perceput dobândă.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor înscrisuri, telefoane mobile, laptopuri și 1.950 de euro. În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați, de 44 și 45 de ani, din Ungheni, a fost luată măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie analizată oportunitatea luării altor măsuri preventive. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române – Brigada Operațiuni Speciale Târgu Mureș, iar la activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști, precum și polițiști din cadrul celorlalte servicii operative și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE