Home / Slider / Recunoștință adusă seniorilor comunei Lunca Bradului
Ujică Dănilă și Floarea din Neagra

Recunoștință adusă seniorilor comunei Lunca Bradului

Veteranii comunei Lunca Bradului au fost cinstiți cum se cuvine de către Asociația Culturală ”La poale de Călimani’’ cu prilejul Zilei Intenaționale a Persoanelor Vârstnice, eveniment marcat vineri, 1 octombrie la Lunca Bradului.

La loc de cinste în cadrul momentului festiv au fost cuplurile Ujică Mihai și Ileana din  satul Neagra, Ujică Dănilă și Floarea din Neagra, Moldovan Gherasim și Maria din Neagra,  Cifu Mircea și Valeria din Neagra, Porumb Simion și Klara din Lunca Bradului, Jîrcan Augustin și Maria din Jîrca, Sălard.

„În cadrul evenimentului au fost sărbătoriți nonagenarii comunei și cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie. În semn de prețuire,  le adresăm multă sănătate si ani mulți alături de cei dragi! Trebuie subliniat faptul că Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Reghin a înmânat, în semn de prețuire,  o sumă simbolică cuplurilor sărbătorite cât si nonagenarilor.  Mulțumim directorului Direcției Pentru Cultură Mureș, Nicolae Băciuț pentru implicarea și editarea diplomelor celor sărbătoriți. De asemenea, Asociatia Culturală,, La poale de Calimani’’a oferit sărbătoriților o diploma aniversară cu ocazia acestui eveniment de suflet”, a precizat Rusalina Petruț, președintele Asociației „La poale de Călimani”.

Cifu Mircea și Valeria din Neagra
Porumb Simion și Klara din Lunca Bradului
Moldovan Gherasim și Maria din Neagra
Ujică Mihai și Ileana din Neagra
Jîrcan Augustin și Maria din Jîrca, Sălard

Alin ZAHARIE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

IMPORTANT! Cum ar putea scădea facturile românilor la energie și la gaze

Autorităţile din România ar trebui să reducă TVA la energie, pe lângă celelalte măsuri pe …