Recunoștință adusă  seniorilor comunei Lunca Bradului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Recunoștință adusă seniorilor comunei Lunca Bradului

Veteranii comunei Lunca Bradului au fost cinstiți cum se cuvine de către Asociația Culturală ”La poale de Călimani’’ cu prilejul Zilei Intenaționale a Persoanelor Vârstnice, eveniment marcat vineri, 1 octombrie la Lunca Bradului.

La loc de cinste în cadrul momentului festiv au fost cuplurile Ujică Mihai și Ileana din  satul Neagra, Ujică Dănilă și Floarea din Neagra, Moldovan Gherasim și Maria din Neagra,  Cifu Mircea și Valeria din Neagra, Porumb Simion și Klara din Lunca Bradului, Jîrcan Augustin și Maria din Jîrca, Sălard.

„În cadrul evenimentului au fost sărbătoriți nonagenarii comunei și cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie. În semn de prețuire,  le adresăm multă sănătate si ani mulți alături de cei dragi! Trebuie subliniat faptul că Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Reghin a înmânat, în semn de prețuire,  o sumă simbolică cuplurilor sărbătorite cât si nonagenarilor.  Mulțumim directorului Direcției Pentru Cultură Mureș, Nicolae Băciuț pentru implicarea și editarea diplomelor celor sărbătoriți. De asemenea, Asociatia Culturală,, La poale de Calimani’’a oferit sărbătoriților o diploma aniversară cu ocazia acestui eveniment de suflet”, a precizat Rusalina Petruț, președintele Asociației „La poale de Călimani”.

Cifu Mircea și Valeria din Neagra
Porumb Simion și Klara din Lunca Bradului
Moldovan Gherasim și Maria din Neagra
Ujică Mihai și Ileana din Neagra
Jîrcan Augustin și Maria din Jîrca, Sălard

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE