Home / Business / EXCLUSIV! Investiție pentru un spital nou la Târgu Mureș!

EXCLUSIV! Investiție pentru un spital nou la Târgu Mureș!

Conducerea societății Multiplanserv SRL Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș a primei versiuni a Planul Urbanistic Zonal (PUZ) care creează cadrul pentru ”Construire spital și funcțiuni complementare, amenajare acces auto, parcări”, pe un amplasament situat pe strada Gheorghe Doja nr. 88/C din Târgu Mureș, în vederea obținerii avizului de mediu.

”Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, luni între orele 9.00 – 15.00 și în zilele de marți până vineri între orele 9.00 – 12.00, până la data de 22 octombrie 2021. Sugestii și observații pot fi depuse în scris la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș în același interval de timp”, se arată într-un comunicat remis de conducerea societății.

Investitor de succes pe piața serviciilor medicale

Potrivit listafirme.ro, Multiplanserv SRL Târgu Mureș s-a înființat în mai 2004, are ca obiect de activitate ”asistență medical specializată” și este administrată de Madaras Zoltán (foto) care deține și calitatea de asociat (cu 99%), alături de Dora Optics SRL (1%).

La sfârșitul exercițiului financiar 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 4,2 milioane de lei, profit net de 2,6 milioane de lei și 12 angajați. Rezumativ, în ultimii cinci ani, în perioada 2016-2020, Multiplanserv SRL a derulat afaceri totale de 14,5 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 7,9 milioane de lei.

În ceea ce privește Dora Optics SRL Târgu Mureș, firma care deține 1% din acțiunile Multiplanserv SRL, aceasta s-a înființat în iulie 2008, are ca obiect de activitate ”comerț cu amănuntul al articolelor medicale și ortopedice, în magazine specializate” și este deținută de Madaras Zoltán care are și calitatea de administrator. În perioada 2016-2020, Dora Optics SRL a înregistrat o cifră cumulată de afaceri de 13,6 milioane de lei și un profit net cumulat de 2,4 milioane de lei.

Alex TOTH

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COVID-19 în Mureș: cazuri noi, decese, internați și vindecați

Cancelaria Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat vineri, 22 octombrie, următoarele cifre înregistrate în …