FOTO: Accident grav pe DJ 152, în județul Mureș! Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 20058 Vizualizări

FOTO: Accident grav pe DJ 152, în județul Mureș!

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Iernut au fost solicitați să intervină duminică, 10 octombrie, în juurl orei 12.10, la un accident rutier care a avut loc pe strada Principală din localitatea Lechința, orașul Iernut, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

”În urma coliziunii autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile rezultând patru vitime. Două victime de cod roșu au fost proiectate în afara autoturismului și li se acordă îngrijiri medicale de către echipajele SMURD aflate la locul evenimentului, respectiv două victime de cod verde care se află în afara oricărui pericol. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers pe DJ 152 datorită echipajelor de intervenție aflate pe carosabil”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

”O victimă de cod roșu a fost preluată de elicopter și va fi transportată la UPU Târgu Mureș. Cea de-a doua victimă proiectată din autoturism a fost declarată decedată în urma manevrelor de resuscitare aplicate. Circulația este în continuare blocată”, a completat Biroul de presă al al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 2:

”Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier, produs pe DJ 152A, între localitățile Iernut și Lechința, în urma căruia a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor trei. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism, înmatriculat în județul Mureș, care a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod, ulterior răsturnându-se. În urma accidentului, unui tânăr, de 28 de ani, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, de către echipajul medical prezent la fața locului, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acestuia. Alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, au suferit vătămări corporale, fiind transportate la unitatea spitalicească. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier. În acest moment, circulația este blocată, traficul fiind deviat pe străzile adiacente”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE