Home / Sanatate / Tichete de masă gratuite pentru mureșenii vaccinați anti COVID-19!

Tichete de masă gratuite pentru mureșenii vaccinați anti COVID-19!

Direcția de Sănătate Publică Mureș a atribuit firmei Edenred România SRL București, în data de 30 septembrie 2021, un contract în valoare de 443.000 de lei, fără TVA, pentru furnizare de tichete de masă pentru persoanele vaccinate COVID-19 aferente persoanelor care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă, informează www.e-licitatie.ro.

Cinci tichete în valoare de 20 lei fiecare

Potrivit sursei citate, desemnarea firmei câștigătoare s-a făcut prin ”negociere fără publicare prealabilă”, iar contractul prevede că ”persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare, după data intrării în vigoare a Ordonanţei Guvernului nr. 19/2021 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul sănătăţii, beneficiază de o alocaţie de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv cinci tichete în valoare de 20 lei fiecare.”

Ordonanța Guvernului nr. 19/2021 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 834 din 31 august 2021, iar după achiziționarea tichetelor de masă, Direcțiile de Sănătate Publică vor distribui în termen de cinci zile către centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie și ambulatoriile de specialitate unde se realizează procesul de vaccinare.

Persoanele vaccinate cu schema completă vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat. Tichetele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Au început Zilele UMFST 2021!

Ediția din acest an a Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George …