Prefectul Mara Togănel, mesaj important către locuitorii județului! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 12660 Vizualizări

Prefectul Mara Togănel, mesaj important către locuitorii județului!

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a transmis, luni seara, 11 octombrie, prin intermediul paginii proprii de Facebook, un mesaj către locuitorii județului, pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos:

”Dragi mureșeni,

Gândurile noastre se îndreaptă, în această perioadă, către cei încercați de boală, dar, în egală măsură, gândurile și apelul meu se adresează și celor care nu dau crezare acestei situații.

Eforturile noastre sunt canalizate pe două planuri. Primul este acela de a salva vieți și de a-i vindeca pe cei bolnavi. Al doilea plan, cred eu la fel de important, este acela de a beneficia de încrederea cetățenilor.

Suntem, cu toții, parte a aceluiași timp și spațiu, însă depinde doar de noi cum alegem să parcurgem aceste timpuri dificile.

Îmi doresc să găsim înțelepciunea și generozitatea de a judeca limpede, de a fi aproape unii de alții, de a ne respecta reciproc și de a avea încredere în cei care iau decizii.

Cu toții ne dorim să depășim aceste vremuri complicate. Cu siguranță o vom face, la fel ca în alte dăți, dar este important și cu ce preț o facem. Cifrele sunt oglinda comportamentului nostru.

De aceea, vă rog să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și vă cer să aveți încredere în noi, cei care suntem la datorie. Avem nevoie de sprijinul și colaborarea dumneavoastră în tot ceea ce facem. Suntem împreună!

În plus, vă mai rog încă un lucru: fiți prevăzători! Nu apelați la soluția vaccinării sau la ajutorul echipelor medicale din spitale când este deja prea târziu.

Din cauza vaccinului nu mor oameni, din cauza Covidului au murit 4.500.000 de persoane. Cred că lucrurile sunt evidente.

Suntem, de multe ori, tentați să căutăm alți vinovați pentru ceea ce ni se întâmplă. Aceasta nu cred că este o soluție, mai ales când rezolvarea este la noi.

Dumnezeu să ne ajute pe toți!”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE