Home / Administratie / Taxe și impozite prin SelfPay, la Târgu Mureș

Taxe și impozite prin SelfPay, la Târgu Mureș

Distribuie

Începând de luni, 11 octombrie, taxele și impozitele locale se pot plăti prin SelfPay, adică prin stații de plată de tip casierie self-service. Sistemul este dezvoltat astfel încât să permită persoanelor din toate categoriile să-și efectueze plățile, simplu, ușor și în siguranță, prin scanarea unui cod de bare sau prin introducerea manuală a datelor.

Pe raza municipiului Târgu Mureș sunt deja amplasate 27 de astfel de stații, iar la solicitarea Primăriei operatorul a mai amplasat încă două aparate, cum urmează: în incinta clădirii Primăriei de pe Piața Victoriei nr. 3 și la Serviciul local de Evidența Persoanelor Târgu Mureș de pe strada Călărașilor nr. 26-28.

”În toate aceste 29 de stații s-a creat posibilitatea de a plăti taxele și impozitele locale, pe lângă serviciile deja existente, precum: plata facturilor, plata ratelor, plata unor taxe: certificat de înmatriculare, autorizație de circulație provizorie, permis de conducere, pașaport etc. Beneficiile plății prin stațiile Selfpay: puteți plăti orice servicii doriți, dintre cele peste 140 disponibile, fără să interacționați cu alte persoane, nu trebuie să stați la rând, nu depindeți de programul cu publicul: indiferent de metoda de plată preferată (cu numerar, prin card bancar, prin aplicații mobile, coduri QR etc.), aveți acces 24/7, evitați drumurile de la un ghișeu la altul pentru a plăti o taxă. Prin această metodă sigură, modernă și adaptată nevoilor Primăria Târgu Mureș își dorește să fie alături de cetățeni și să le ofere alternative în plata taxelor”, a informat Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.