Home / Recomandări zi de zi / Termen nou de contractare anunțat de CAS Mureș

Termen nou de contractare anunțat de CAS Mureș

Distribuie

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureș anunță un nou termen de contractare, în vederea acoperirii necesarului de servicii medicale acordate în cadrul Subprogramului de radioterapie a bolnavilor cu afecțiuni oncologice, realizate în regim de spitalizare de zi, precum și a necesarului de medicamente şi materiale sanitare specifice utilizate în programele naţionale de sănătate curative în tratamentul ambulatoriu, eliberate prin farmaciile cu circuit deschis.

Furnizorii de servicii medicale care îndeplinesc criteriile prevăzute în Normele tehnice, interesați de încheierea contractelor pentru furnizarea de servicii medicale acordate în cadrul Subprogramului de radioterapie a bolnavilor cu afecțiuni oncologice, realizate în regim de spitalizare de zi, precum și furnizorii de medicamente şi materiale sanitare specifice utilizate în programele naţionale de sănătate curative în tratamentul ambulatoriu, eliberate prin farmaciile cu circuit deschis pot transmite cererile însoţite de documentele necesare contractării, în format electronic cu semnătură electronică extinsă, în data de 18 octombrie 2021. Termenul de finalizare a procesului de contractare este 22 octombrie 2021.

Calendarul de contractare și documentele necesare contractării pot fi consultate pe site-ul C.A.S. Mureș: www.cnas.ro/casamures sau la sediul instituției.

(Comunicat de presă, CAS Mureș)

 

De asemenea, verificati

Sesizări de malpraxis la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Distribuie Comisia de monitorizare și competență profesională pentru cazurile de malpraxis din cadrul Direcției de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.