VIDEO: Anemona Duma, aur la lupte libere junioare mici Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1007 Vizualizări

VIDEO: Anemona Duma, aur la lupte libere junioare mici

O junioare mică, dar cu potențial mare, Anemona Duma a suflat aurul la Concursul național individual junioare mici, Lupte feminine.

Plină de forță, în opoziție cu feminitatea ei veselă, așezată, dulceagă, Anemona Duma, elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza”, a obținut locul I la categoria 30 kg,(anii 2010-2011-2012)la Concursul național individual junioare mici, Lupte feminine. Concursul a fost organizat la Târgu Mureș, în perioada 7-8 octombrie, în cea de-a doua zi eleva obținând locul II la categoria 32 de kg ( anii 2008-2009-2010). Deși face Lupte libere doar din luna aprilie anul acesta, în cele 7 meciuri, Anemona a aplicat experiența acumulată la antrenamentele de judo. “Am făcut judo încă de la 5 ani, cu antrenorul Remus Dima, de la Clubul Dimas, tot ce m-a învățat el m-a ajutat să câștig acum”, a menționat Anemona.

Susținerea familiei

Născută în anul 2010, într-o zi de 30 decembrie, Anemona poate deveni model pentru colegii ei de la școală și îi poate inspira să înceapă practicarea unui sport. Dedicând muncă intensă și timp, sportiva are 3-4 antrenamente pe săptămână, cu doi antrenori, Fazakas Csaba și Dragoș Vlad. La evoluția ei veghează mama, Ioana Duma, profesor de Limba și literatura română la aceeași școală la care învață eleva. O susține și sora ei mai mare, Daria Duma, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Unirea și tatăl ei, Gelu Duma, care a practicat, la rândul lui, sporturi de contact. Anemona, mica mare junioară învață cu plăcere biologia, matematica și limba și literatura română.

Palmaresul unei mici mari sportive

Tânăra sportivă a mai câștigat un loc III la Finala Campionatului Național Individual Lupte pe plajă feminin junioare 4, desfășurat în perioada 16-18 iunie 2021 la Costinești, a obținut locul I la Finala Campionatului Național individual aptitudini specifice feminin junioare mici, 18-20 iunie, Costinești și locul I la același campionat, junioare 4.

În anii în care a practicat judo, a obținut în total 21 de medalii.

Dezinvoltă, sociabilă și în același timp foarte sensibilă, delicată și atentă la cei din jur, Anemona îți cucerește atenția de la prima întâlnire, nu doar medalii.

Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE