Sute de locații verificate de Poliția Mureș, în 24 de ore! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 599 Vizualizări

Sute de locații verificate de Poliția Mureș, în 24 de ore!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Sars-CoV 2, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, împreună cu jandarmi și polițiști locali au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

”Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat și au vizat, în special, zonele aglomerate, agenții economici, mijloacele de transport în comun, verificarea persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, dar și portul măștii de protecție, acolo unde se prevede această obligativitate, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 65 de polițiști mureșeni au fost angrenați în 28 de acțiuni punctuale. În urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate 64 de societăți comerciale, aproximativ 900 de locații de interes, 120 de mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate peste 1670 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 55/2020, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individual”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, poliţiştii mureșeni vor continua acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

”Totodată, activitățile vor fi intensificate în localitățile unde rata de incidență a depășit 6 la 1.000 de locuitori, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, dar și conștientizarea cetățenilor cu privire la riscurile la care sunt expuși, dacă nu respectă măsurile de protecție sanitară”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE