Home / Slider / ABA Mureș, acțiuni ale formațiilor de lucru din Deva și Ilia

ABA Mureș, acțiuni ale formațiilor de lucru din Deva și Ilia

Distribuie

• Printre activitățile întreprinse în a doua jumătate a lunii septembrie 2021, Sistemul de Gospodărire a Apelor Hunedoara/Administrația Bazinală de Apă (ABA) Mureș, Formația de lucru Deva, a efecutat lucrări de întreținere și igienizare a Canalului Batiz, în localitatea Simeria. Pentru a proteja populația și terenurile arabile din zonă de posibile inundații, vegetația a fost îndepărtată mecaniza,t pentru asigurarea unei secțiuni de curgere a apei fără blocaje. Totodată, lucrătorii formației de lucru Deva au colectat deșeurile aruncat în canal și de pe malurile acestuia. Informația a fost publicată pe pagina de socializare Apele Române Mureș.

• Potrivit unui comunicat al biroului de presă al Administrației Bazinale de Apă Mureș, publicat pe pagina de Facebook ”Apele Române Mureș”, Formația Mecanizare și Formația de lucru Ilia din cadrul Sistemului de Gospodărire a apelor Hunedoara au exectuat lucrări de recalibrare a albiei râului ”Valea Bătrâna” în localitatea Vorța. Lucrările de recalibrare a albiilor, efectuate în cursul lunii septembrie, au urmărit creșterea capacității de curgere în albia minoră, în vederea micșorării riscului de inundații.

Sursa: Apele Române Mureș

 

De asemenea, verificati

Mureș: Percheziții într-un caz de organizare de lupte între câini

Distribuie Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au pus în executare marți, 16 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.