Home / Social / În atenția candidaților pentru funcțiile de directori școlari

În atenția candidaților pentru funcțiile de directori școlari

Vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10.00, se va derula proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Accesul candidaților în săli va fi permis în intervalul orar 900-9.30.

Ce se va întâmpla în caz de îmbolnăvire?

În cazul în care apar situații de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaților, Ministerul Educației va organiza joi, 28 octombrie 2021, o sesiune specială a probei scrise, potrivit informațiilor apărute pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș. La această sesiune vor avea acces doar candidații care transmit comisiei județene până joi, 14 octombrie 2021, ora 16.30, o solicitare însoțită de raportul medical sau decizia de carantinare, eliberate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, prin care aceștia sunt plasați în izolare sau carantină, ca urmare a îmbolnăvirii sau al contactului direct cu o persoană infectată. În cazul în care documentul de mai sus nu poate fi eliberat până la data și ora precizate, acesta va fi transmis în intervalul 15-25 octombrie, prezentarea sa constituind condiție obligatorie de participare la sesiunea specială.

A.V.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incendiu la groapa de gunoi din Sighișoara

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină duminică, 24 octombrie, în …