Home / Invatamant / Reprezentanți noi în Consiliile de Administrație ale școlilor din Luduș

Reprezentanți noi în Consiliile de Administrație ale școlilor din Luduș

Pentru anul școlar 2021-2022, unitățile de învățământ din orașul Luduș au solicitat Consiliului Local să își desemneze reprezentanți în Consiliile de administrație ale școlilor. Având în vedere prevederile articolului 96, alineatul (2), litera c din Legea nr. 1/2011 a Educației Naționale, a Ordinului nr. 5154/2021privind aprobarea Metodologiei de organizare și funcționare a Consiliilor de administrație din unitățile de învățământ preuniversitar și Hotărârea nr. 57/2021 a Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Mureș, precum și de prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul Administrativ, Legislativul local a desemnat, în ședința din 28 septembrie 2021, consilierii care vor face parte din Consiliile de administrație al școlilor: Liceul Tehnologic nr. 1 – Gelu Puia, Enyedi Mihai și Ioan Marcel Orosfoian; Școala Gimnazială nr. 1 – Carmen Petac și Szekely Zoltan; Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” – Claudiu Ciucă și Emil Alecu Stan; Grădinița „Căsuța Fermecată” – Ioan Marcel Orosfoian.

Reprezentanții Consiliului Local în Consiliile de administrație a unităților de învățământ din orașul Luduș au fost aprobați cu unanimitate de voturi.

Ioan A. BORGOVAN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Start la distribuirea tichetelor sociale pentru grădiniță!

Primăria municipiul Târgu Mureș, prin Direcția de Asistență Socială, începe acordarea stimulentului educaţional sub forma …