Home / Business / Proiectul celui mai înalt bloc de locuințe din Târgu Mureș avansează

Proiectul celui mai înalt bloc de locuințe din Târgu Mureș avansează

Conducerea societății MRG Al Development SRL, titulara proiectului ”Construire clădire de locuințe colective și spații comerciale, amenajare accese și platforme de circulații auto și pietonale, infrastructură tehnico edilitară și branșamente utilități” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Târgu Mureș, Piața Gării fără număr.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro”, se arată în comunicatul remis de conducerea MRG Al Development, firmă deținută de Akos Mora Daniel, care are ca obiect de activitate ”dezvoltare (promovare) imobiliară.”

Conform aceleiași surse, publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro.

Imobilul care va fi construit în Piața Gării pe o suprafață de 2.955 de metri pătrați, va avea 17 etaje și va fi cea mai înaltă clădire de locuințe din Târgu Mureș.

”Proiectul prevede o zonă de construcţii cu activităţi comerciale, servicii de locuinţe cu regim mare de înălţime (1.920 de metri pătraţi), o zonă de căi de comunicaţie (265 de metri pătraţi), o zonă destinată circulaţiei pietonale (620 de metri pătraţi) şi o zonă verde (150 de metri pătraţi). În prezent, cei 2.955 de metri pătraţi sunt încadraţi în categoria “zone neutilizate/neproductive”, se menționează în PUZ-ul proiectului.

Alex TOTH

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Niciun loc liber la Unitatea de suport COVID-19!

“Unitatea de suport medical COVID-19 funcționează la capacitatea maximă de 30 de paturi, iar acestea …