VIDEO: Cum ne dăm cu trotineta Lime Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 857 Vizualizări

VIDEO: Cum ne dăm cu trotineta Lime

Nu prinzi taxiul si te grăbești undeva? Te uiți după trotinetele electrice Lime, o alternativă pentru deplasările prin oraș într-un mod rapid, ușor și sustenabil. 350 de trotinete electrice sunt disponibile persoanelor cu vârsta de peste 14 ani, în 39 de locații, vizibile în aplicația „LIME”, care poate fi descărcată pe telefonul mobil.

Cum ne dăm cu trotineta?

Nici trotineta “nu mai e ceea ce a fost”, o bucată din tablă albastră ce se deplasa când dădeai la pedală, pe două roți, cu zgomot, mult zgomot, bun de altfel, pentru că te auzeau părinții de departe că ești în regulă și nu ai pățit nimic. În zilele noastre, după câteva decenii, trotineta a devenit electrică, o modalitate de transport prietenoasă cu mediul și distractivă.

Din ceea ce vedem în aplicația Lime, pentru a le putea folosi, trebuie să descarci aplicația https://www.li.me/, îți creezi un cont, accepți Acordul utilizatorului, confirmi că ai citit Notificarea privind confidențialitatea și adaugi o metodă de plată validă. Mai apoi, identificici pe hartă un vehicul Lime aflat în apropiere. Deblochezi vehiculul scanând codul QR, introducând numărul de înmatriculare sau apăsând un buton în aplicație, dacă această opțiune este disponibilă în oraș. Pentru a încheia cursa, trebuie să fii atent la instrucțiunile din aplicație și să parchezi trotineta responsabil.

Beneficiarii vor plăti 3 lei pentru a debloca trotineta și fiecare minut al cursei va fi taxat cu 60 de bani. Echipa locală a Lime se ocupă de mentenanța, încărcarea, plasarea în oraș, de plăcerea datului cu trotineta.

Amalia Vasilescu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE