Lungmetrajul „Scara“, proiectat la Târgu Mureș în prezența echipei Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 443 Vizualizări

Lungmetrajul „Scara“, proiectat la Târgu Mureș în prezența echipei

Biroul de PR Marketing al Teatrului Național Târgu Mureș anunță proiecția filmului „Scara”, în regia semnată de Vlad Păunescu, cu scenariu scris de Vlad Păunescu și Constantin Chelba, care va avea loc joi, 21 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș. Proiecția filmului va beneficia de prezența echipei.

Filmul are o durată de 137 minute și este distribuit de Transilvania Film.

Adaptare după „Frații Karamazov”

”Scara” este un film inspirat din întâmplări reale, ce urmărește parcursul spiritual al lui Andrei (Eduard Trifa), un tânăr sensibil, neadaptat social, care, aflându-se în căutarea formulei fericirii, se hotărăște să devina actor. După căderea comunismului, orbit de iluzia libertății și a democrației, Andrei se lovește de o serie de evenimente brutale, momente ce au marcat profund istoria recentă a țării. Găsindu-și refugiul în rolul lui Alioșa, o adaptare pentru spectacol a „Fraților Karamazov”, tânărul devine tot mai apropiat de personajul său, descoperind treptat drumul spre înțelegerean divinității.

Distribuția ”Scara” numără peste 80 de nume și este completată de actori tineri ca Voica Oltean, Ana Maria Guran, Ada Galeș sau Ioana Bugarin, dar și de actori consacrați precum Horațiu Mălăele, Cuzin Toma, Valentin Teodosiu, Ioana Crăciunescu, Nicodim Ungureanu, Ion Andrei Ionescu, Magda Catone, Dorel Vișan sau Dragoș Galgoțiu (regizor de teatru aflat la debut ca actor în lungmetraj).

Prețul unui bilet întreg este de 30 de lei, iar prețul unui bilet cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei.

Biletele pot fi achiziționate în format fizic de la Casieria Teatrului, de luni până vineri între orele 9.00 – 19.00, precum și cu o oră înaintea reprezentațiilor.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE