Home / Administratie / Târgu Mureș: Strategie integrată de dezvoltare urbană, în dezbatere publică

Târgu Mureș: Strategie integrată de dezvoltare urbană, în dezbatere publică

Conducerea Primăriei municipiului Târgu Mureș anunță începerea sesiunii de dezbatere publică privind ”Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2021 – 2030”.

Potrivit unui comunicat de presă făcut public pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro, actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2021-2030 va avea ca rezultat ”stabilirea unor direcții generale de dezvoltare ale comunității”, precum și ”identificarea unor proiecte de dezvoltare de interes strategic la nivelul întregii comunități, care să poată fi realizate în exercițiul financiar european 2021-2030.”

”În baza acestei strategii se vor stabili viziunea și principalele obiective ale municipiului, și se va fundamenta și prioritiza portofoliul proiectelor propuse pentru finanțare în perioada 2021-2030. Ca parte a procesului de pregătire a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) 2021-2030 pentru Târgu Mureș, se va desfășura un proces de consultare publică prin completarea unui chestionar. Invităm persoanele fizice, ONG-urile, instituțiile publice, agenții economici și instituțiile de învățământ, precum și alte entități interesate să contribuie la identificarea nevoilor și priorităților pentru Târgu Mureș. În acest sens, am pregătit un chestionar, disponibil pentru completare”, se arată în comunicat.

Chestionarul SIDU 2021-2030 poate fi completat AICI

(Redacția)

Citeste si:  INVESTIȚIE. Teren cu tribună și nocturnă, într-o comună mureșeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Acces spre succes”, proiect derulat în câteva localități mureșene

Fundaţia Europeană pentru Consultanţă, Implementare şi Dezvoltare, în calitate de beneficiar, a organizat în perioada …