Home / Invatamant / UMFST, în clasamentul RUR 2021 Humanities World University Ranking

UMFST, în clasamentul RUR 2021 Humanities World University Ranking

RUR Rankings Agency, în parteneriat cu Clarivate Analytics, anunță rezultatele RUR 2021 Humanities World University Ranking. Clasamentul este dedicat evidențierii performanței universităților mondiale de top în domeniul tematic umanist, informează Blogul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

În acest an, UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș ocupă poziția 441 la nivel mondial (cu o urcare de 88 de poziții față de anul trecut) și poziția 4 pe plan național.

”Round University Ranking (RUR) este un clasament internațional al universităților de top din lume, publicat de RUR Ranking Agency (Moscova, Rusia). Clasamentul oferă posibilitatea de a compara 1150 de universități de top din 85 de țări din întreaga lume, pe o perioadă de 12 ani (2010-2021), pe baza a 20 de indicatori distribuiți în patru domenii: predare, cercetare, diversitate internațională și sustenabilitate financiară. O acoperire atât de largă, atât din punct de vedere geografic, cât și din punct de vedere temporal face ca acest clasament să fie un instrument unic pentru alegerea universităților pentru studiu și muncă, precum și pentru compararea instituțiilor de învățământ superior la scară globală”, se arată în comunicat.

Rezultatele obținute de UMFST pot fi accesate la adresa: https://roundranking.com/ranking/subject-rankings.html#world-humanities-2021.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Veste foarte bună pentru turismul mureșean!

Structurile de cazare existente în judeţul Mureş au fost în perioada 1 ianuarie – 31 august …