Activitate de voluntariat pe Pokloș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 314 Vizualizări

Activitate de voluntariat pe Pokloș

Penitenciarul Târgu Mureş a participat vineri, 15 octombrie 2021, la o activitate de voluntariat. Un grup de 11 persoane private de libertate, s-au implicat în curăţarea şi igienizarea albiei şi a malurilor pârâului Pokloş, acţiune realizată în parteneriat cu Adminstraţia Bazinală Apele Române Mureş, care au pus la dispoziţie materialele şi echipamentele necesare desfăşurării activităţii.

Voluntariatul devine din ce în ce mai popular, cetăţenii alăturându-se instituţiilor, ONG-urilor şi iniţiativelor cetăţeneşti în lupta lor pentru o natură vie, curată şi un mediu înconjurător sănătos.

Pentru informaţiilor furnizate de comisar șef de penitenciare Cristina Lucia Andreica, Director Adjunct Reintegrare Socială, această activitate a contribuit la creşterea sentimentului de responsabilitate faţă de comunitate, precum şi la dezvoltarea unor abilităţi prosociale în rândul persoanelor private de libertate.  Toți cei 11 participanți în proiectul de curățenie sunt vaccinați împotriva Covid 19. Penitenciarul Târgu Mureș se implică anual în diferite proiecte de voluntariat, un exemplu este  “Let`s do it, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare socială organizat la noi în țară.

A.V.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE