Home / Social / Activitate de voluntariat pe Pokloș

Activitate de voluntariat pe Pokloș

Penitenciarul Târgu Mureş a participat vineri, 15 octombrie 2021, la o activitate de voluntariat. Un grup de 11 persoane private de libertate, s-au implicat în curăţarea şi igienizarea albiei şi a malurilor pârâului Pokloş, acţiune realizată în parteneriat cu Adminstraţia Bazinală Apele Române Mureş, care au pus la dispoziţie materialele şi echipamentele necesare desfăşurării activităţii.

Voluntariatul devine din ce în ce mai popular, cetăţenii alăturându-se instituţiilor, ONG-urilor şi iniţiativelor cetăţeneşti în lupta lor pentru o natură vie, curată şi un mediu înconjurător sănătos.

Pentru informaţiilor furnizate de comisar șef de penitenciare Cristina Lucia Andreica, Director Adjunct Reintegrare Socială, această activitate a contribuit la creşterea sentimentului de responsabilitate faţă de comunitate, precum şi la dezvoltarea unor abilităţi prosociale în rândul persoanelor private de libertate.  Toți cei 11 participanți în proiectul de curățenie sunt vaccinați împotriva Covid 19. Penitenciarul Târgu Mureș se implică anual în diferite proiecte de voluntariat, un exemplu este  “Let`s do it, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare socială organizat la noi în țară.

A.V.

Citeste si:  Mureș: Incendiu cu o victimă carbonizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mașină în flăcări, în Bălăușeri

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru …