LabSchool, soluția pentru copilul tău curios Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

LabSchool, soluția pentru copilul tău curios

Curiozitatea copiilor constă în bucuria de a descoperi, de a explora, din nevoia de a găsi răspunsuri. Stimulând și cultivând curiozitatea micuților, pot spori performanțele școlare ale acestora. Laboratorul educațional privat LabSchool Târgu-Mureș, din Piața Republicii nr. 47, cu predare în limba română și maghiară, organizează activități extrașcolare, elevilor din clasele I-XII, prin experimente de chimie și fizică.

Aici copiii învață cu Veress Beáta, coordonatoarea programului de chimie, inginer biochimist cu zece ani de experiență în industria farmaceutică și cu pregătire pedagogică, fiind pasionată de științe, de aplicațiile practice ale chimiei și de metodele interactive de predare-învățare. Adrian Mureșan este coordonatorul programului de fizică, are un doctorat în fizică obținut la University of Chicago, 20 de ani de experiență în cercetarea academică și industrială, iar în prezent este cadru didactic universitar.

În ce laboratoare se fac înscrieri

Laboratoare de chimie- cercetătorii mici, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 1-6, aici ei descoperă și învață fenomene fizico-chimice prin experimente spectaculoase, adecvate vârstei, fiecare pas fiind și explicat științific.

Laboratoare de chimie- cercetătorii mari, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 7-12, ei descoperă și învață chimia prin experimente spectaculoase, aplică cunoștințele de la orele de chimie, fizică, biologie și înțeleg fenomenele și reacțiile chimice studiate teoretic la școală.

Activități pentru familii știința săpunului, pentru familii cu copii peste 6 ani. Activități de măsurare masei cu balanța, topirea bazei de săpun pe baie de apă, omogenizarea ingredientelor, personalizarea săpunului, turnarea săpunului în formă, după solidificarea săpunului împachetarea.

În Laboratoare de fizică – Physics Lab Bronz, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 5-8, copiii învață concepte de bază ale fizicii prin demonstrații spectaculoase. Se folosește metoda științifică prin care se formulează o ipoteză care apoi este verificată experimental.

 În Laboratoarele de fizică  – Physics Lab Silver, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 7-12, copiii duc de la început până la sfârșit un experiment de fizică. Toți pașii sunt parcurși și explicați, explicația teoretică, colectarea datelor, prelucrarea datelor și analiza finală. La sfârșit cursantul va măsura o mărime fizică. Aceste laboratoare sunt comparabile cu un laborator școlar sau universitar făcut după cele mai înalte criterii de calitate.

LabSchool încurajează copilul să exploreze si îi oferă spațiul si libertatea de a descoperi răspunsuri pentru cât mai multe întrebări. Pentru detalii legate de prețul programelor, orar și alte detalii, precum și pentru înscrierea la unul din programe, puteți să accesați pagina LabSchool Târgu Mureș,

Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE