Home / Invatamant / LabSchool, soluția pentru copilul tău curios

LabSchool, soluția pentru copilul tău curios

Curiozitatea copiilor constă în bucuria de a descoperi, de a explora, din nevoia de a găsi răspunsuri. Stimulând și cultivând curiozitatea micuților, pot spori performanțele școlare ale acestora. Laboratorul educațional privat LabSchool Târgu-Mureș, din Piața Republicii nr. 47, cu predare în limba română și maghiară, organizează activități extrașcolare, elevilor din clasele I-XII, prin experimente de chimie și fizică.

Aici copiii învață cu Veress Beáta, coordonatoarea programului de chimie, inginer biochimist cu zece ani de experiență în industria farmaceutică și cu pregătire pedagogică, fiind pasionată de științe, de aplicațiile practice ale chimiei și de metodele interactive de predare-învățare. Adrian Mureșan este coordonatorul programului de fizică, are un doctorat în fizică obținut la University of Chicago, 20 de ani de experiență în cercetarea academică și industrială, iar în prezent este cadru didactic universitar.

În ce laboratoare se fac înscrieri

Laboratoare de chimie- cercetătorii mici, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 1-6, aici ei descoperă și învață fenomene fizico-chimice prin experimente spectaculoase, adecvate vârstei, fiecare pas fiind și explicat științific.

Laboratoare de chimie- cercetătorii mari, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 7-12, ei descoperă și învață chimia prin experimente spectaculoase, aplică cunoștințele de la orele de chimie, fizică, biologie și înțeleg fenomenele și reacțiile chimice studiate teoretic la școală.

Activități pentru familii știința săpunului, pentru familii cu copii peste 6 ani. Activități de măsurare masei cu balanța, topirea bazei de săpun pe baie de apă, omogenizarea ingredientelor, personalizarea săpunului, turnarea săpunului în formă, după solidificarea săpunului împachetarea.

În Laboratoare de fizică – Physics Lab Bronz, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 5-8, copiii învață concepte de bază ale fizicii prin demonstrații spectaculoase. Se folosește metoda științifică prin care se formulează o ipoteză care apoi este verificată experimental.

Citeste si:  Cristian Albu, solidar cu greva din învățământ

 În Laboratoarele de fizică  – Physics Lab Silver, cu un abonament lunar pentru elevii din clasele 7-12, copiii duc de la început până la sfârșit un experiment de fizică. Toți pașii sunt parcurși și explicați, explicația teoretică, colectarea datelor, prelucrarea datelor și analiza finală. La sfârșit cursantul va măsura o mărime fizică. Aceste laboratoare sunt comparabile cu un laborator școlar sau universitar făcut după cele mai înalte criterii de calitate.

LabSchool încurajează copilul să exploreze si îi oferă spațiul si libertatea de a descoperi răspunsuri pentru cât mai multe întrebări. Pentru detalii legate de prețul programelor, orar și alte detalii, precum și pentru înscrierea la unul din programe, puteți să accesați pagina LabSchool Târgu Mureș,

Amalia VASILESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiția în educație susținută de Leonard Azamfirei

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Educație (UMFST) ”George Emil Palade” din Ttârgu Mureș, …