Home / Invatamant / Târgu Mureș: Start la distribuirea tichetelor sociale pentru grădiniță!

Târgu Mureș: Start la distribuirea tichetelor sociale pentru grădiniță!

Primăria municipiul Târgu Mureș, prin Direcția de Asistență Socială, începe acordarea stimulentului educaţional sub forma tichetelor sociale pentru grădiniţă, în baza Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate din municipiul Târgu Mureș.

”Un număr de 142 de tichete sociale aferente lunilor martie, aprilie, mai și iunie 2021 vor fi distribuite titularilor, la sediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja, nr. 9, camera 8 – Registratură, în baza cărții de identitate în original. Valoarea nominală a unui tichet social este de 100 de lei, acesta putând fi utilizat doar pentru achizitionarea produselor necesare preșcolarilor: produse alimentare, de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și articole școlare”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiași surse, stimulentele educaționale se acordă copiilor din familii defavorizate, la cerere, dacă sunt îndeplinite criteriile cerute, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0365-430.859 sau la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Au început Zilele UMFST 2021!

Ediția din acest an a Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George …