Home / Invatamant / Alegeri la Liga Studenților din Târgu Mureș

Alegeri la Liga Studenților din Târgu Mureș

Reprezentanții Ligii Studenților din Târgu Mureș au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, înscrierea unui număr de 11 candidaturi, dintre care zece eligibile, pentru alegerile studenților reprezentanți din anul 2021.

Alegerile vor avea loc în data de 20 octombrie, între orele 8.00 și 22.00, locul desfășurării acestora fiind Casa Universitarilor, din campusul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade”.

Zece candidați

Lista completă a celor zece candidați este următoarea: Teofana Amarie – studentă în anul 4, la Facultatea de Medicină Dentară, Cristina-Izabella Radu – studentă în anul 4, la Facultatea de  Farmacie, Andrada Pintea – studentă în anul 5, la Facultatea de Farmacie, Alex Ionuț Orban – student în anul 3, la Facultatea de Științe și Litere, Mara Grindean – studentă în anul 2 la Facultatea de Stiinte si Litere, Alin Mihail Decean – student în anul 2 la Facultatea de Științe și Litere, Flavia Călina Andron – studentă în anul 3 la Facultatea de Inginerie, Timon Jánosi – student în anul la Facultatea de Inginerie, Elekes Éva – studentă în anul 3, la Facultatea de Medicină Dentară și Varga László, student în anul 4 la Facultatea de Medicină Generală.

„Studenții pot vota doar candidații de la aceeași facultate și linie de predare la care studiază, atât pentru Consiliul Facultăților cât și pentru Senatul Universității. Pentru a putea vota, studenții sunt obligați să prezinte buletinul”, au transmis reprezentanții Ligii Studenților din Târgu Mureș.

Ligii Studenților din Târgu Mureș a fost fondată la data de 1 martie 1990 de către un grup de studenți care au considerat absolut necersară creearea unei organizații care să le reprezinte drepturile și interesele.

Mălina MORARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Veste foarte bună pentru turismul mureșean!

Structurile de cazare existente în judeţul Mureş au fost în perioada 1 ianuarie – 31 august …