Home / Business / Mureș: Se caută locație de 167.000 de lei pentru ”Gala Antreprenorilor”!

Mureș: Se caută locație de 167.000 de lei pentru ”Gala Antreprenorilor”!

Distribuie

Ymac Saby Company SRL Sântana de Mureș a demarat, în data de 14 octombrie 2021, o licitație estimată la valoarea de 167.379 de lei, cu TVA, pentru achiziționarea de servicii pentru organizarea evenimentului ”Antreprenoriatul – Gala Antreprenorilor”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform sursei citate, achiziția se realizează din fonduri europene, în cadrul proiectului ”Antreprenoriatul – de la idee la succes!” finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, care se va finaliza cu o gală, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 25 octombrie 2021.

Totodată, portalul www.licitatiapublica.ro furnizează și detalii despre ce fel de servicii vor fi achizționate, respectiv o sală pentru 150 de persoane, coffee break pentru 150 de persoane, bufet pentru 150 de persoane, promovare eveniment (300 de broșuri și un banner) și 120 de premii.

Gala Antreprenorului va fi organizată în perioada 1-18 noiembrie 2021, într-un județ din Regiunea Centru, ”luând în considerare măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.”

Potrivit www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC Ymac Saby Company SRL Sântana de Mureș s-a înființat în februarie 2013, are ca obiect de activitate ”consultanță pentru afaceri și management” și este administrată de Camelia Voichița Sotan, care deține și calitatea de asociat unic. La finalul exercițiului financiar 2020, societatea a raportat afaceri de 480.855 de lei, profit net de 283.086 de lei și un număr mediu de 2 angajați.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.