Automate pentru tichete de parcare la Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 439 Vizualizări

Automate pentru tichete de parcare la Reghin

În municipiul Reghin au fost instalate automate cu tichete de parcare, plătibile cu numerar sau cu carduri de credit în centrul orașului, măsură ce are ca scop eficientizarea emiterii tichetelor de parcare, măsură care nu va elimina posibilitatea de plată a tichetelor prin mesaj text sau aplicație smartphone (UPPARK).

În acest context, primăria municipiului Reghin a făcut public și noul regulament de organizare și funcționare a sistemului de parcare cu plată în municipiul Reghin: https://www.primariareghin.ro/fileadmin/editorimages/doc/Regulamente/REGULAMENT_PARCARE__HCL_156_din_2021.pdf

Noile automate instalate în oraș vor accepta ca mijloc de plată monedele, plata cu cardul și plata prin sms ori aplicație. Potrivit reprezentanților Primăriei Reghin, Odată cu aceste parcometre se dorește monitorizarea și deținerea controlului asupra serviciului oferit. De aceea, parcometrele au integrate un soft cu ajutorul căruia se pot urmări în timp real numărul parcărilor ocupate și totodată încasările zilnice. Ca o noutate, dacă până acum, abonamentul anual era valabil pentru parcarea autoturismului indiferent de zona orașului, începând cu punerea în funcțiune a acestor echipamente, acest abonament va exclude parcarea pe baza lui, în zona 1 – centrală. De asemenea, un abonament este valabil de la 1 ianuarie până la data de 31 decembrie a anului, practic un an calendaristic.Noul regulament de parcare prevede și modificări la tarifele de parcare, astfel încât pentru o oră se va plăti 2 lei, respectiv 10 lei pentru zona 2 și 3 lei/oră respectiv 25 de lei/zi în zona 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE