COMUNICAT. Lucrările de la Gimnaziul „Serafim Duicu”, finalizate în timp record Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 256 Vizualizări

COMUNICAT. Lucrările de la Gimnaziul „Serafim Duicu”, finalizate în timp record

Elevii Școlii Gimnaziale „Serafim Duicu” din Târgu Mureș au revenit la cursuri în format fizic începând de luni, 18 octombrie, în urma finalizării în timp record a lucrărilor de înlocuire a instalației termice.

”Conform hotărârii Consiliului de Administrație al școlii, întrunit în ședință extraordinară în data de 12 octombrie 2021, și la propunerea conducerii școlii, cursurile cu prezență fizică urmau a fi suspendate pentru o perioadă de 14 zile datorită ratei de incidență (6,44) coroborat cu faptul că în școală se lucrează la schimbarea instalației termice”, a precizat prof. Irina Vidrăsan, directorul unității de învățământ.

Totodată, prof. Irina Vidrăsan a arătat că ”hotărârea a fost luată în unanimitate de cei 10 membri ai Consiliului de Administrație al școlii care au fost prezenți la ședință”, de la care au absentat trei persoane, între care și reprezentanți ai Consiliului Local Municipal Târgu Mureș, ”considerându-se că situația este improprie desfășurării în condiții optime a cursurilor în format fizic.”

”În acest caz, s-au respectat prevederile articolului 3 (2) ale Ordinului comun al Ministerului Educației 5338 și Ministerului Sănătății 1082, apărut în Monitorul Oficial al României nr. 942/1 octombrie 2021. Ca urmare, în perioada 13-15 octombrie 2021, elevii de la „Serafim Duicu” au desfășurat activitatea în format on-line, ei revenind o dată ce condițiile pentru buna desfășurare a activității instructiv-educative au fost create”, a subliniat prof. Irina Vidrăsan.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE