Curs de limbă chineză la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 299 Vizualizări

Curs de limbă chineză la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”

Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” din Reghin continuă cu succes procesul de diversificare  a ofertei educaționale destinată elevilor. Cea mai nouă inițiativă pe lista ofertei educaționale este cursul online gratuit de limba chineză care va fi inaugurat oficial în cursul zilei de miercuri, 20 octombrie, ora 16:00, în cadrul unei festivități la care vor onora cu prezența printre alții Li Zhengbo, din cadrul Amabasadei Chinei din România, Feng Shaozhong, Nicolae Șera, Smaranda Moldovan din cadrul conducerii Institutului Confucius din Cluj Napoca, alături de prof. dr. Adriana Loredana Dan, inscpector școlar limbi moderne în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, prof. Anca Turc, inspector şcolar pentru învățământ profesional şi tehnic, IȘJ Mureș, prof. Andreea Dumitrache, directorul Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” din Reghin și Najjar Amira, președintele Consiliului Elevilor dion cadrul Liceului theoretic „Lucian Blaga”.

Data limită de înscriere pentru acest curs online gratuit de limba chineză a fost 10 octombrie, numărul elevilor înscriși fiind de 72. Aceștia vor fi grupați pe 5 grupe, cursurile urmând să aibă loc săptămânal cu durata de o oră, la alegere în una din următoarele zile:  luni (15:00-16:00), luni (16:00-17:00), marți (15:00-16:00), sâmbătă (10:00-11:00) și duminică (10:11). Deschiderea festivă va avea loc miercuri, 20 octombrie, ora 16:00 pe platforma Zoom.

Important de știut,  orele sunt predate de către profesori din China, iar la sfârșitul cursului, elevii vor putea să obțină certificatul HSK-începători, (certificat internațional de competență lingvistică.). Nu în ultimul rând, cursanții vor avea posibilitatea de a participa la programe de schimb în China.

„Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” încearcă mereu să vină cu ceva nou și inedit în ce privește dezvoltarea orizontului de gândire și cunoaștere al alevilor. În acest context se înscrie și acest curs gratuit de limba chineză organizat online pentru elevii din școala noastră. Nu doar că este inedit acest curs dar este și unul extrem de benefic care poate îmbogăți cultura unui elev dar și să-i ofere posibilități de dezvoltare profesională grație cunoașterii limbii chinez”, a declarat pentru Zi de Zi, prof. Reichenberg Iringὁ, coordonatorul proiectului.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE