INEDIT. Competiție în tandem om – câine, în Sângeorgiu de Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

INEDIT. Competiție în tandem om – câine, în Sângeorgiu de Mureș!

În premieră pentru județul Mureș, comuna Sângeorgiu de Mureș va găzdui, în perioada 23-24 octombrie, prima ediție a competiției ”Outdoor addicts”, concurs dedicat celor care au o activitate comună cu animalele lor de companie.

Potrivit informațiilor furnizate de ing. Sófalvi Sándor Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, concursul se va desfășura în apropierea râului Mureș și își propune să aducă în atenția iubitorilor de animale, dar nu numai, activitățile pe care le pot desfășura împreună cu câinii lor.

”Vor fi următoarele probe: concurs de atelaj canin (9-14, 8, 6, 4 si 2 câini); bikejoring și canicross. Vor participa peste 40 de câini din rasele Husky Siberian, Malamut de Alaska, alți câini nordici, dar şi câini din rasa Malinois, Labradori, Dog Argentinian, Border coli, Ciobănesc australian şi metişi. Aceştia vor participa alături de stăpânii lor la probele de atelaj canin pe trei sau patru roţi – tricicletă sau cart, bikejoring sau atelaj canin format din bicicletă şi unul sau doi câini şi canicross, mai exact o alergare la care participă o persoană împreună cu unul sau doi câini. S-au înscris până în prezent 44 de participanți, dar înscrierea continuă! Alături de sportivi din Târgu Mureș vor fi sportivi din Bălan, Bistriţa, Borsec, Cluj-Napoca, Ciumani, Gheorgheni, Mediaș, Oradea, Toplița, Zlatna etc. Aceștia vor participa la un concurs organizat pe 12 categorii”, a scris miercuri, 20 octombrie, pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș.

Programul competiției va fi între orele 10.00- 14.00, interval de timp în care vor fi peste 40 – 50 de starturi.

”Traseul este acelaşi pentru toate categoriile de atelaje, respectiv de 4,5 kilometri. Vor fi și probe de canicross și bikejoring pentru copii, traseul pentru aceste probe fiind mai scurt, de aproximativ 1,5 kilometri”, a menționat ing. Sófalvi Sándor Szabolcs.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0740-645596, persoană de contact Liviu Oroian.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE