Conferință online despre Petru Maior Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

Conferință online despre Petru Maior

Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior” și Școala Doctorală de Litere, Științe Umaniste și Aplicate, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță, pe Blogul Studenților, invitația deschisă la Conferința online „Cu gândul la Petru Maior: ce este și ce mai rămâne de studiat la Biblioteca Filialei Academiei din Cluj-Napoca”.

Conferința va fi susținută vineri, 22 octombrie la ora 16.00 de către prof. univ. dr. Alin Mihai Gherman, cunoscut specialist în literatură română veche, îndeosebi în ceea ce privește umanismul și iluminismul ardelean.

„Evenimentul își propune să aducă în atenția participanților, bogăția unui fond documentar care conține încă multe texte inedite, îndeosebi manuscrise ale generației Școlii Ardelene și posibilitatea de a identifica noi mijloace de valorificare ale acestuia, în viitor. Este o modalitate educativă, de a cinsti moștenirea lui Petru Maior, în anul în care se împlinesc 200 de ani de la moartea sa”, anunță pe site-ul oficial reprezentanții Facultății de Științe și Litere „Petru Maior”.

Doritorii pot participa accesând platforma Zoom Meeting la următorul link: https://us06web.zoom.us/j/84024898887?pwd=Rnh6NmVtdDJ4N2pjK0NkZ01hNjBDUT09.

Pentru a putea intra în Conferință, participanți vor trebui să introducă următoarele date: Meeting ID: 840 2489 8887 și Passcode: 221021.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE