Home / Timp liber / Iată 3 idei de jucării potrivite pentru dezvoltarea imaginației unui copil

Iată 3 idei de jucării potrivite pentru dezvoltarea imaginației unui copil

Distribuie

Copilul tău crește rapid și fără să îți dai seama ajunge la vârsta la care altfel de jucării îi atrag atenția. Pentru că există jucării în funcție de etapa vieții, ai grijă ca întotdeauna acestea să fie potrivite pentru copilul tău. Cu siguranță îți dorești ca cel mic să se dezvolte și să fie cât mai creativ, motiv pentru care sunt câteva activități pe care le puteți desfășura împreună și pe care să le savurați cu plăcere. Dacă dorești să descoperi care sunt acestea, citește în continuare acest articol.

Află ce jucării să-i cumperi copilului tău pentru a-i stimula creativitatea

Boardgame-uri

Boardgame-urile sunt ideale atât pentru adulți, cât și pentru copii, însă trebuie să ai grijă atunci când faci o alegere. De fiecare dată când mergi în magazin și te uiți după un astfel de joc, verifică vârsta pe spatele cutiei. În felul acesta nu vei cumpăra niciodată un joc nepotrivit pentru el. Ai o mulțime de variante din care poți alege, fie că sunt pentru fetițe, băieței sau universale. Există jocuri interactive care să vă apropie ca familie și cu care să vă distrați în fiecare seară.

Jocuri de construit

Jocurile de construit sunt o alegere excelentă pentru dezvoltarea copilului tău. În plus, acestea nu sunt ideale doar pentru băieți. Imaginația celui mic este foarte importantă și trebuie stimulată pe cât de mult posibil. Alege câteva jocuri sau jucării care să îi capteze atenția și încurajează-l să încerce lucruri și variante noi. Dacă vrei să fii sigură că o sa îi placă, mergi cu cel mic în magazin și lasă-l să aleagă singur ce îi place. Dacă ești adepta cumpărăturilor online, poți la fel de bine să îi arăți poze cu jocul în cauză.

Puzzle-uri

O altă variantă excelentă pentru dezvoltarea imaginației copilului tău este puzzle-ul. În plus, poți alege unul la care să lucrați împreună. În felul acesta cel mic va fi mult mai interesat de ceea ce face și munca în echipa îl va ajuta să dezvolte noi abilități. Dacă vrei să să alegi ceva pentru cel mic, vezi aici puzzle-uri nenumărate din care cu siguranță cel puțin unul va fi pe placul vostru. Pe Hippoland.ro găsești tot ce ai nevoie la prețuri avantajoase pentru toate buzunarele. Cumpără pentru copilul tău jucării de calitate cu ajutorul cărora să se bucure și să se dezvolte.

Descoperă alături de copilul tău jocuri și jucării noi cu care să își ocupe timpul. Ajută-l să crească așa cum trebuie și oferă-i șansa să descopere toate lucrurile interesante din jurul său. Ține minte că jucăriile pe care le alegi au o importanță foarte mare în creșterea copilului. Optează doar pentru jucării potrivite pentru vârsta pe care o are cel mic, în felul acesta știi sigur că nu forțezi limitele și că totul se desfășoară în siguranță.

Sursa foto: pexels.com


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.