Home / Consiliul Judetean Mures / Lift nou la Spitalul din Târnăveni, Pavilionul Neuropsihiatrie

Lift nou la Spitalul din Târnăveni, Pavilionul Neuropsihiatrie

Consilierii județeni mureșeni au aprobat, joi, 21 octombrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Amplasare lift la Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni – Pavilion Neuropsihiatrie”, la valoarea totală a investiției, cu TVA, de 713.925 de lei.

”În perioada de programare 2020-2025, potrivit Cadrului Strategic Comun, îmbunătățirea accesului persoanelor vulnerabile la servicii de sănătate prin dezvoltarea unei infrastructuri sanitare adecvate și prin creșterea calității serviciilor medicale este o prioritate. Se pune accent pe sporirea accesului la asistență medicală convenabilă, durabilă și de înaltă calitate, în vederea reducerii inegalităților în materie de sănătate. În acest context, orice investiție privind îmbunătățirea infrastructurii construcției este necesară asigurării unor condiții corespunzătoare spitalizării acestui număr, destul de ridicat, de bolnavi. Învestiția propusă, se înscrie în obiectivele Stragiei, contribuind la dezvoltarea infrastructurii serviciilor de sănătate”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoarul, pregătit pentru ludușeni

Una dintre atracțiile oferite de sezonul hibernal este patinajul, acea plutire lină și grațioasă pe …