Plan pentru reorganizarea Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 507 Vizualizări

Plan pentru reorganizarea Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Luduș

Aleșii județeni mureșeni au aprobat, joi, 21 octombrie, într-o ședință ordinară de lucru, Planul de restructurare a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Luduș, instituție subordonată Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, iniţierea proiectului de hotărâre se datorează apariţiei unor modificări intervenite în legislația specifică, respectiv Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 69/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

”Astfel, prin Ordonanța de Urgență a Guvernului 69/2018 s-au modificat reglementările articolului 51 din Legea 448/2006 cu privire la modul de acordare a serviciilor sociale și tipurile de centre rezidențiale. Între aceste modificări evidențiem prevederile articolului 51, alineatul 4, din Legea 448/2006, potrivit cărora capacitatea centrelor rezidenţiale pentru persoane adulte cu handicap nu poate fi mai mare de 50 de locuri”, a precizat Péter Ferenc.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE