Home / Agricultura / Promovarea agriculturii, obiectiv nou al Asociației ”Visit Mureș”

Promovarea agriculturii, obiectiv nou al Asociației ”Visit Mureș”

Aleșii județeni au aprobat joi, 21 octombrie, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea Statutului Asociației ”Visit Mureș” Egyesület, ONG a cărui activitate va fi extinsă cu Direcția de Dezvoltare Rurală. Astfel, pe lângă promovarea oportunităților turistice ale județului, Asociația ”Visit Mureș” va ajuta fermierii să își dezvolte fermele și să își vândă mai ușor și mai simplu produsele.

”Prin modificările avute în vedere, pe de o parte, se creează cadrul juridic adecvat pentru stabilirea și realizarea scopului și obiectivelor asociației, astfel cum se propune a fi completate și revizuite, în sensul recalificării ca și activități a unora dintre obiective, respectiv promovarea potenţialului agricol prin întărirea și dezvoltarea durabilă a comunităților rurale din județ, iar pe de altă parte, se complinesc lipsurile și se corectează unele erori de redactare strecurate în cuprinsul Statutului”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INEDIT. Peșteră virtuală, în Muzeul de Științele Naturii din Târgu Mureș

Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 2 decembrie 2021, societății Eltek Multimedia SRL …