Home / Business / Sediu de bancă transformat în pensiune turistică și bistro

Sediu de bancă transformat în pensiune turistică și bistro

Conducerea societății Universal Privat SRL Luduș anunță depunerea documentației la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș, întocmită conform Ordinului nr. 1798/2007 al MMDD, în vederea obținerii Autorizației de mediu pentru obiectivul ”Schimbare de destinație din sediu administrativ bancă BCR, în pensiune turistică-bistro și spațiu comercial, refațadizare și amplasare reclamă luminoasă”, pe un amplasament din localitatea Iernut, strada Dacia Traiana nr. 6/A.

Potrivit unui comunicat făcut public marți, 19 octombrie, pe pagina web a Primăriei orașului Iernut, eventualele sugestii pot fi comunicate la sediul APM Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, la numerele de telefon 0265-314.984, 0265-314.987, sau la fax 0265-314.985.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Universal Privat SRL Luduș s-a înființat în aprilie 1992, are ca obiect de activitate ”agenții imobiliare” și este deținută de trei asociați: Liviu Moldovan (60%), Mircea Moldovan (20%) și Liviu Moldovan (20%). La finalul exercițiului financiar 2020, firma a raportat afaceri de 1,3 milioane de lei, profit net de 72.719 de lei și un număr mediu de angajați de 11.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INEDIT. Peșteră virtuală, în Muzeul de Științele Naturii din Târgu Mureș

Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 2 decembrie 2021, societății Eltek Multimedia SRL …