Bărbați bănuiți de proxenetism reținuți de Poliția Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2693 Vizualizări

Bărbați bănuiți de proxenetism reținuți de Poliția Luduș

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Luduș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, au pus în aplicare joi, 21 octombrie, șapte mandate de percheziție domiciliară, în județele Mureș și Cluj, la locuințele a trei bărbați bănuiți de proxenetism.

”Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, în perioada august – octombrie 2021, cei în cauză, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, din orașul Luduș și municipiul Câmpia Turzii, ar fi înlesnit și determinat nouă femei să practice prostituția şi ar fi obţinut în acest mod, foloase patrimoniale de pe urma acestei activități. La locațiile percheziționate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, 25 de telefoane mobile, două laptop-uri, o tabletă, aproximativ 5 kilograme de substanțe posibil a fi interzise de lege, precum și 10.350 de lei și 1.250 euro. În baza probelor administrate, cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentați instanţei de judecată, cu propuneri legale”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.

”Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române – Brigada Operațiuni Speciale Târgu Mureș și Cluj-Napoca. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Mureș și Cluj, Poliției municipiului Câmpia Turzii, precum și luptători ai Serviciilor de Acțiuni Speciale Mureș și Cluj”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE