Home / Meniu Principal / Congresul virtual SOROT, prezidat de Prof. Dr. Tiberiu Bățagă! Predare de ştafetă!

Congresul virtual SOROT, prezidat de Prof. Dr. Tiberiu Bățagă! Predare de ştafetă!

Distribuie

,,Ultima zi ca Președinte SOROT(Societatea română de ortopedie şi traumatologie). Au fost 2 ani în care cu ajutorul Bordului SOROT și al Echipei IT Consult ne-am adaptat la pandemie si am organizat platforma de conferințe și congres, noul site al societății și am organizat în premiera prima Conferință și primul Congres online care au avut o participare impresionantă. Acum la Congresul Virtual SOROT 2021-19-22 octombrie- am avut 4 zile pline de sesiuni naționale și internationale cu participarea a mai mult de 35 de speakeri de renume internaționali. Este despre chirurgie robotica noi metode transplant și reconstrucție osoasă, noi tehnici chirurgicale minim invazive, ortobiologie regenerativă, primul simpozion între societățile de profil din România și Ungaria și multe alte noutăți.

Sesiuni ESSKA, AAOS, EFORT, EUROPEAN TISSUE BANK, MOT, ATOM, SOTO, SRATS, SRCUC și o sesiune comună cu colegii neurochirurgie.

Invitați din SUA, FRANŢA, ELVEŢIA,GERMANIA, AUSTRIA, SPANIA, ITALIA, POLONIA, UNGARIA, MAREA BRITANIE, Comisia Europeană, Olanda, Republica Moldova.

A fost un privilegiu și onoare sa fiu Președintele SOROT.

Urez succes noului Președinte Dl Prof dr Cristian Ioan Stoica și noului Board SOROT.”

Prof dr Tiberiu Bataga 

Președinte SOROT 

2019-2021


De asemenea, verificati

Demonstrații practice de cosmetică medicală

Distribuie Studenții anului 3 de la programul de studii Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.