Home / Invatamant / Laboratoare noi la Universitatea Sapientia

Laboratoare noi la Universitatea Sapientia

Conducerea Fundației Sapientia anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire laboratoare universitare – modul A, B, C, amenajare acces auto și drumuri în incintă, platforme parcări auto, infrastructură tehnico-edilitară, branșamente, post de transformare”, propus a fi amplasat în localitatea Corunca nr. 1/C.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, apmms.anpm.ro, și la Universitatea Sapientia – Facultatea de Științe Tehnice și Umaniste Târgu Mureș din localitatea Corunca nr. 1/C, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 17.00.

Conform aceleiași surse, observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INEDIT. Peșteră virtuală, în Muzeul de Științele Naturii din Târgu Mureș

Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 2 decembrie 2021, societății Eltek Multimedia SRL …