Home / Business / Un nou proiect imobiliar pentru mureșeni

Un nou proiect imobiliar pentru mureșeni

Conducerea SC Proconstruct Corporation SRL Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul “Construirea ansamblu de locuințe, împrejmuire și branșamente la utilități”, propus a fi amplasat în localitatea Ceuașu de Câmpie, comuna Ceuașu de Câmpie.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, apmms.anpm.ro, și la sediul SC Proconstruct Corporation SRL din localitatea Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 93, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10 în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

Conform www.listafirme.ro, SC Proconstruct Corporation SRL Târgu Mureș s-a înființat în noiembrie 2016, are ca obiect de activitate ”lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și este deținută de Ioan Șandru (99%) și Ancuța Raluca Șandru (1%). La finalul exercițiului financiar 2020, societatea a raportat afaceri de 1,8 milioane de lei, profit net de 21.151 de lei și un număr mediu de 29 de angajați.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INEDIT. Peșteră virtuală, în Muzeul de Științele Naturii din Târgu Mureș

Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 2 decembrie 2021, societății Eltek Multimedia SRL …