Home / Agricultura / Fermă din județul Mureș scoasă la licitație

Fermă din județul Mureș scoasă la licitație

B & B Insolvency Solutions IPURL, cu sediul în municipiul Miercurea-Ciuc, strada Márton Áron nr. 18, județul Harghita, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei SC Emivas Cons SRL – în faliment, organizează licitație publică pentru valorificarea individuală a fiecărui CF, cu mijloacele fixe care deservesc obiectivele după cum urmează:

1. Proprietate imobiliară tip agricol denumită ”Intrare Ferma 14”, compusă din depozit de fructe și rampă beton cu suprafață totală construită de 623,07 de metri pătrați, cu teren aferent în suprafață de 2.454 de metri pătrați, situată la intrarea în Ferma 14, în zona periferică intravilană a satului Dedrad, la circa 50 de metri de la DJ 154, drum care face legătura între Reghin și Batoș.

Prețul de strigare a bunurilor în bloc este 120.607,20 lei.

2. Proprietate imobiliară, formată din Ferma 14 – compusă din depozite de fructe, grajduri, depozit carburanți, padoc, magazie, spațiu de cazare cu suprafața construită totală de 2.814,02 de metri pătrați și cea desfășurată de 3.279,02 de metri pătrați, cu terenul aferent în suprafață de 20.446 de metri pătrați, situat la circa 800 de metri de DJ 154, drum care face legătura între Reghin și Batoș, împreună cu mijloacele fixe care deservesc imobilele.

Prețul de strigare a bunurilor în bloc este 549.315,90 lei.

Prețurile nu includ TVA.

Pot participa la licitație persoanele fizice şi/sau juridice care fac dovada depunerii garanției de participare de 10% din prețul de strigare, și achită contravaloarea caietului de sarcini şi a taxei de participare la licitație cu 24 ore anterior începerii licitației. Licitația va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, începând cu data de 29 octombrie 2021, ora 13.00, cu repetabilitate săptămânală, în fiecare zi de vineri, la aceeași oră, până la valorificarea bunurilor.

Informați suplimentare la numerele de telefon 0366-100.551, 0748-836.713.

(Comunicat de presă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoarul, pregătit pentru ludușeni

Una dintre atracțiile oferite de sezonul hibernal este patinajul, acea plutire lină și grațioasă pe …