Home / Politic / Municipiul Reghin, pe lista filialelor A.U.R. din județ

Municipiul Reghin, pe lista filialelor A.U.R. din județ

Distribuie

Conducerea Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Mureș a fost prezentă vineri, 22 octombrie în municipiul Reghin, vizită prilejuită de constituirea filialei reghinene a formațiunii politice A.U.R.. Au onorat cu prezența membrii din cadrul conducerii județene A.U.R., respectiv Daniel Răzvan Biro, președintele interimar, însoțit de Dan Tănasă, deputat AUR de Mureș precum și membrii și simpatizanți A.U.R. Mureș printre care Cristian Vântu, Iulia Maier, Dragoș Burghelea și părintele  Ioan Petru Sîrbu.

„La nivelul organizației A.U.R. a  municipiului Reghin ne dorim să pregătim o echipă performantă. Din păcate, anul 2020 a fost marcat de o largă dezbinare din partea românilor, de aceea dorim să pregătim o echipă care să recâștige încrederea reghinenilor și mureșenilor într-o nouă clasă politică. Ne dorim în mod categoric să avem o echipă reprezentativă pentru a câștiga Primăria și Consiliul Local Reghin. Vom demara o campanie la începutul anului 2022 intitulată „AUR te aude” prin care vrem să identificăm problemele cetățenilor. Nu așteptăm campania electorală, dorim să acționăm încă de acum. Împreună cu deputatul nostru, Dan Tănasă, vrem să intrăm în contact cu reghinenii și mureșenii pentru a afla problemele reale la nivel local, nu din partea unor așa ziși analiști sau din partea unor așa ziși politicieni. Prin această campanie „AUR te aude” vrem să-i ascultăm pe reghineni, pe mureșeni, să vedem care le sunt problemele, să le putem rezolva la nivel parlamentar”, ne-a declarat Daniel Răzvan Biro, președintele interimar al Alianței pentru Unitatea Românilor, filiala Mureș.

Targetul pentru alegerile din 2024

„Cred că în anul 2023 vom avea o imagine foarte clară a capacității organizației municipal Reghin A.U.R. și ne vom putea asuma la modul realistic, nu doar declarativ, un obiectiv clar pentru alegerile locale din 2024 și nu numai. În mod categoric, unul din  obiectivele noastre este acela de a dezvolta un culoar de unitate, chiar și la nivel de spectru politic pentru a schimba actuala administrație reghineană în frunte cu primarul UDMR”, a precizat reprezentantul A.U.R. Mureș.

Alin Romus Păcurar, președintele A.U.R. Reghin

În fruntea organizației reghinene  a fost desemnat în funcția de președinte Alin Romulus Păcurar, echipa de conducere A.U.R. Reghin fiind completată de Adrian Zugravu – vicepreședinte, Marcel Crăciun – secretar, Mărioara Roraru, președintele organizației de femei și Maria Miron, președintele organizației de seniori.

„Cum spunea istoricul Nicolae Iorga, e greu să miști stânca, dar ea o data mișcată poate face lucruri mărețe. Dacă noi reușim să-i mișcăm pe cei 65 % la care le-a ajuns cuțitul la os, plus că iarna bate la ușă și va mușca din bugetele lor, atunci românul va ajunge să judece înțelept. În ce privește Reghinul, acest municipiu e legat ombilical de cele 24 de comune din județ prin cele patru văi, Mureșului, Gurghiului, Beicii și Valea Luțului, de aceea este momentul ca acest municipiu din județ, al doilea ca și importanță în judeș, să-și recâștige măreția. Am încredere în echipa mea alături de care vom face o echipă care, cu siguranță va face surprize plăcute”, a precizat Alin Romulus Păcurar, președintele filialei Reghin a Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR).

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.