Proiect imobiliar, în pregătire în Corunca Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3328 Vizualizări

Proiect imobiliar, în pregătire în Corunca

Conducerile societăților Serafo Construct SRL și Art Construct Mureș SRL anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş a primei versiuni a planului (PUZ) care creează cadrul pentru PUZ – ”Parcelare teren în vederea construirii de locuințe unifamiliale pe strada Castelului fără număr Corunca”, pe un amplasament din localitatea Corunca, strada Castelului fără număr, în vederea obţinerii avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, luni între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

Conform www.listafirme.ro, Serafo Construct SRL Corunca este o firmă înființară în anul 2012, deținută de Florian Boariu, care are ca obiect de activitate ”lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, cu o cifră de afaceri de 358.910 de lei în 2020, iar Art Construct Mureș SRL Târgu Mureș este o firmă înființată în decembrie 2020, deținută de Florian Boariu (50%) și Dragoș Ioan Marian (50%).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE