Home / Administratie / Borbély László, mesaj special de Ziua ONU

Borbély László, mesaj special de Ziua ONU

Șeful Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, Borbély László, a scris duminică, 24 octombrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj special cu ocazia Zilei Internaționale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).

”Pe 24 octombrie 1945, intra în vigoare Carta Națiunilor Unite. În fiecare an, această aniversare oferă prilejul de a promova valorile ONU, parteneriatele și multilateralismul pentru a răspunde la provocările globale. Noi investim resurse semnificative de oameni capabili și timp pentru a asigura sincronizarea demersurilor pentru dezvoltare durabilă de pe teritoriul țării noastre de la nivel regional sau subregional cu acțiunile din plan internațional, în prezent România fiind țară pilot din Europa în cadrul inițiativei OCDE-UNDP – Global Hub for the Governence of the SDGs. Prin activitatea Departamentului promovăm valorile ONU și încurajăm parteneriatele pentru implementarea Obiectivelor pentru Dezvoltare Durabilă. De fiecare dată, în cadru edițiilor Forumului Politic la Nivel Înalt privind Dezvoltarea Durabilă (HLPF), cea mai importantă platformă a ONU în domeniul dezvoltării durabile, Departamentul a avut prezențe consistente prin organizarea de evenimente conexe și facilitarea schimbului de bune practici. Această activitate este recunoscută și a adus României statutul de hub regional în promovarea Agendei 2030. Dorim Națiunilor Unite mulți ani cu noi proiecte care să aducă schimbarea durabila și vă invităm să ne rămâneți aproape pentru noutățile din acest an”, a transmis Borbély László.

(Redacția)

Citeste si:  Thomas Moldovan, plan pentru digitalizarea sportului românesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Copii premiați la DGASPC Mureș

Concursul de decorațiuni și împodobire a casei de locuit  în spiritul sărbătorilor de iarnă Așteptându-l …