Home / Invatamant / FOTO: ”Ziua Recoltei” la Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată”

FOTO: ”Ziua Recoltei” la Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată”

Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată”, structură a Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazul” din Târgu Mureș, a desfășurat vineri, 22 octombrie, un eveniment cu tradiție, dedicat Zilei Recoltei.

Preșcolarii grădiniței au realizat lucrări artistice pe tema ”Simfonia toamnei” care au fost expuse pe holurile grădiniței.

La eveniment au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Mureș: domnul Sabin Gavril Pășcan – inspector școlar general, Maria-Ramona Gros – inspector şcolar pentru educație timpurie, limba română, Kovács Júlia – inspector şcolar pentru educație timpurie, limba maghiară, doamna Diana Anca Nițulescu – inspector şcolar pentru educaţie permanentă și activități extrașcolare, doamna Ancuța Loredana Pașcan –  inspector şcolar pentru proiecte educaţional, doamna profesor Tatiana Man – director al Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazul”.

Doamna coordonator al grădiniței cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată”, prof. Rusu Aura-Cristina, a anunțat invitații cu ajutorul copiilor motivând scopul întâlnirii. Doamna director, profesor Tatiana Man, a urat invitaților bun venit și i-a oferit cuvântul domnului inspector școlar general Sabin Gavril Pășcan care, deși a pășit pentru prima dată în grădinița noastră, le-a spus copiilor că sunt foarte frumoși, să-i considere pe oaspeți prietenii lor mai mari de joacă și nu în ultimul rând că se bucură că a avut ocazia să participe la ”Ziua Recoltei”.

Preșcolarii au pregătit cântece de toamnă, poezii, dansuri ritmate și jocuri din folclorul copiilor pe tema ”Dansăm și ne bucurăm”.

Primii care au prezentat programul artistic au fost preșcolarii grupei ”Albinuțelor” îndrumați de educatoarele Alina Ceușan, Sandra Pilcă și Mihaela Moldovan, urmați de preșcolarii grupei ”Brumi” pregătiți de educatoarele Frunza Katalin, Gál Dalma și Sebestin Mónika, preșcolarii grupei ”Fluturașii”, alături de educatoarele lor Valentina Cîndea, Olga Constantinescu și Daniela Pop, și grupa ”Iepurașii” care a încheiat programul sub îndrumarea educatoarelor Anamaria Bologa, Doina Burbulea și Aura – Cristina Rusu.

Citeste si:  Arhitectura Reghinului, în atenția elevilor

Toți preșcolarii au fost recompensați cu diplome.

Doamnele inspectoare pentru educație timpurie Maria-Ramona Gros și Kovács Júlia i-au felicitat pe copii și le-au transmis că sunt copii minunați, că vor păstra amintirile frumoase de astăzi, mult timp, de acum înainte, au mulțumit și doamnelor educatoare pentru dăruirea și implicarea în pregătirea de zi cu zi a copiilor.

Colectivul Grădiniței cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rețeaua școlară aprobată de consilierii reghineni

Consilierii reghineni au aprobat în cadrul primei ședințe ordinare din acest an rețeaua școlară a …