Activitate Erasmus la Muzeul UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

Activitate Erasmus la Muzeul UMFST

Muzeul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a fost gazda studenţilor Erasmus UMFST în cadrul evenimentului „Discover Targu Mures – A cultural marvel”, inițiat de organizația non-profit Erasmus Student Network – ESN Târgu Mureș în parteneriat cu UMFST și organizația JCI Târgu Mureș aflată în desfășurarea proiectului „Turist în orașul tău”.

”Ghidați de către studenții Facultății Științe și Litere „Petru Maior” de la programul de studii Istorie și coordonați de către conf. univ. dr. Georgeta Fodor, cei prezenți au luat parte la o incursiune în istoria Universității pe care au ales-o pentru a-și îmbogăți experienţa profesională și dezvoltarea personală. Vizitatorii au putut astfel descoperi expoziția permanentă dedicată istoriei Universității, un proiect conceput din dorința de a conserva și promova moștenirea academică locală”, a informat luni, 25 octombrie, Biroul de presă al UMFST.

Potrivit aceleiași surse, Muzeul poate fi vizitat de către public în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 12.00 – 16.00, în incinta Cetății Medievale Târgu Mureș, Clădirea Manutanței, etaj 1.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE