Campania Asociației ”Our Lifetime” în beneficiul tinerilor artiști reghineni Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 622 Vizualizări

Campania Asociației ”Our Lifetime” în beneficiul tinerilor artiști reghineni

Asociația ”Our Lifetime” a inițiat o campanie de adunare de fonduri, pentru sprijinirea a șapte artiști reghineni, interpreți de muzică populară și ușoară, cu vârstele între 7 și 17 ani, în vederea  participării la Festivalul-Concurs Internațional”Constelația Talentelor”, ce se desfășoară în 28-31 octombrie 2021 în Republica Moldova. Ei vor reprezenta Municipiul Reghin din România, la un festival cu participanți din toată lumea.

”Am gândit o acțiune de strângere de fonduri participativă, pentru a stimula comunitatea să doneze. Am setat și o limită, pentru că ne așteptăm ca în comunitate, mișcarea să creeze un precedent ce poate fi folosit ca model și pentru următoarele acțiuni culturale. Până în acest moment, suntem foarte plăcut surprins de reacția comunității. Suma necesară are șanse să fie complet adunată, dacă binevoitorii continuă donațiile de câte 10 lei, până pe seară.” precizează Farcaș Mihai-Dan, președintele Asociației ”Our Lifetime”.

Fărcaș Mihai-Dan: ”Tu donezi o sumă, noi echivalăm suma ta”

Acțiunea Asociației ”Our Lifetime” vine în sprijinul Asociației Culturale ”Flori de pe Mureș”, în cadrul căreia  profesorul Marian Someșan modelează tinerele talente locale din zona Mureșului.

„Sunt sigur că ai auzit de Asociația Culturală „Flori de pe Mureș”, pentru că domnul profesor Marian Someșan și cu elevii săi, sunt prezenți la toate evenimentele culturale reghinene la care sunt invitați. Nu percep bani, pentru că participă din plăcere. Și,  la fel de sigur sunt că ai auzit cel puțin de unul din elevii săi, elevi reghineni: Alexia Paula Friciu, Maria-Antonia Lazăr, Diana Tișe, Ioana Cristina Olaru,Istvan Andrei, Nectarie Pașcanu și Denisa Sabău. Toți au primit invitații speciale la acest festival internațional, după interpretarea lor la festivalul internațional de la Vaslui ”Octombrie pe Portativ” de la începutul lunii octombrie. Plecarea este programată miercuri, 27 octombrie  dimineața, și ca să ne asigurăm că în 24 ore adunăm suma necesară acestei deplasări, am gândit următorul mecanism: tu donezi o sumă, noi echivalăm suma ta. De asemenea, avem și noi un buget/plafon alocat, care înseamnă că vom limita suma donată de Asociația Our Lifetime, la 2500 lei. Dacă împreună cu voi adunăm cei 5000 de lei, copilașii pot pleca liniștiți”, a precizat Farcaș Mihai-Dan.

În acest moment donațiile se pot primi prin transfer bancar, în contul dedicat acestei acțiuni (Asociația OUR LIFETIME, CIF-42043104 : RO91BTRLRONCRT0533501802 (LEI) ). Termenul limită pentru donați este marți, 26 octombrie, orele 24.

„Poți dona ca anonim, sau putem să te adăugăm listei de susținători ai valorilor culturale ale Reghinului. Dacă ești companie, să știi că suma poate fi dedusă conform legislației în vigoare. Completează formularul de mai jos, dacă dorești să nu rămână donația ta anonimă, sau dacă dorești să o deduci: https://forms.office.com/r/N5z4vcg3rd”, a precizat Farcaș Mihai Dan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE