Home / Administratie / Soluții online pentru nevaccinați, la Primăria Târgu Mureș

Soluții online pentru nevaccinați, la Primăria Târgu Mureș

Având în vedere situația actuală cauzată de pandemia COVID-19, Primăria Târgu Mureș vă aduce la cunoștință faptul că accesul în incinta instituției este permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, sau, după caz, a documentului care atestă trecerea prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

”Vă anunțăm că Primăria se organizează astfel încât să putem asigura acces la serviciile instituției și pentru persoanele care nu pot face dovada vaccinării, testării sau a trecerii prin boală. Tot în acest context, rugăm contribuabilii persoane fizice și juridice să efectueze online plata impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, pe portalul ghiseul.ro sau pe platforma online pusă la dispoziția contribuabililor pe pagina de Internet a Municipiului Târgu Mureș www.tirgumures.ro la capitolul ”Ghișeu Online Impozite și Taxe” sau utilizând una din cele 29 de stații ale serviciului Self-pay din oraș. Două dintre aceste stații sunt situate în incinta clădirii Primăriei din Piața Victoriei nr. 3 și în clădirea Serviciului local de Evidență a Populației din strada Călărașilor nr. 26-28. În cazul efectuării plății online pentru bunuri impozabile aflate în coproprietate, accesați pe rând rolul fiscal al tuturor coproprietarilor. Vă reamintim că declarațiile fiscale și cererile adresate Serviciului Impozite și Taxe Persoane Fizice, pot fi trimise pe adresa de e-mail itl@tirgumures.ro”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

De asemenea, instituția pune la dispoziție tuturor persoanelor care au nevoie de servicii publice, următoare adrese de e-mail unde cetățenii pot depune documente, solicita avize/certificate/atestate, etc. în sistem electronic.

Citeste si:  Mureș: Start la vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani

Adrese de mail:

Generală: primaria@tirgumures.ro

Directia Fiscala Locala: directiafiscalalocala@tirgumures.ro

Directia Tehnica: tehnic@tirgumures.ro

Politia Locală: politialocala@tirgumures.ro

Arhitect sef: arhitectsef@tirgumures.ro

Urbanism: urbanism@tirgumures.ro

Evidența populației: evidenta.populatiei@tirgumures.ro

Piscina Mircea Birau: piscina@tirgumures.ro

Gradina Zoologică: zoo@tirgumures.ro

Pentru orice alte informații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon 0265-268.330.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Copii premiați la DGASPC Mureș

Concursul de decorațiuni și împodobire a casei de locuit  în spiritul sărbătorilor de iarnă Așteptându-l …