Home / Slider / APEL LA SOLIDARITATE pentru persoanele afectate de incendiul de la Centrul Comercial ”Transilvania”

APEL LA SOLIDARITATE pentru persoanele afectate de incendiul de la Centrul Comercial ”Transilvania”

Consilierul local Claudiu Maior (Pro România) a propus conducerii Primăriei municipiului Târgu Mureș acordarea de sprijin financiar și logistic familiilor/ persoanelor care dețineau spații/ standuri cu marfă în cadrul Centrului Comercial „Transilvania” mistuit de flăcări.

”Din păcate, seara trecută am asistat cu toții la un incendiu de proporții produs la Centrul Comercial „Transilvania” situat pe strada Depozitelor din Târgu Mureș. Zeci de familii/ persoane au rămas fără principala lor sursă de venit. Propun primăriei să acorde o sumă de bani cu titlu „ajutor de urgență” timp de câteva luni de zile, familiilor/ persoanelor care își desfășurau activitatea în cadrul centrului mistuit de flăcări. De asemenea, propun relocarea lor în cadrul altor spații comerciale/ spații de închiriat puse la dispoziție de către municipalitate și scutirea de la plata chiriei pentru câteva luni de zile/ un an de zile. Consider că, în astfel de momente, trebuie să fim solidari, să ne unim forțele pentru cei care au nevoie de ajutor, mai mult ca oricând!”, a scris miercuri, 27 octombrie, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INEDIT. Peșteră virtuală, în Muzeul de Științele Naturii din Târgu Mureș

Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 2 decembrie 2021, societății Eltek Multimedia SRL …